Pošaljite e-mail,
mi ćemo vas kontaktirati istog dana: customer.service@trasing.co.rs

Za sva pitanja na raspolaganju vam stoji administrator akcije "2 godine garancije" G-đa Katarina Mišković
Tel. 069 1622 116
Email: katarina@trasing.co.rs

Sortiranje

Automatski sistemi sortiranja raspodeliće do 12.000 kom/h na željeni broj unapred odredjenih destinacija. Broj operatera se umanjuje, a greške koje se javljaju kod ručnog rada više ne postoje. Omogućuje se sledljivost procesa u realnom vremenu, kontrola svih parametara sistema, a to dramatično uvećava efikasnost distributivnog centra.

Transport

Kao i mnoge druge pametne stvari tako su danas i konvejeri postali pametni. Potrosnja el.energije je svedena na minimun, delom zbog efikasnih motora, delom zbog optimalne kontrole rada. Performanse su poboljšane, a brzine mogu biti do 2,5 met/sec. Nema više potrebe za operaterima, sistemi sami komuniciraju i odredjuju optimalnu rutu.

Skladištenje - ASRS

Automatski sistemi ulaza i izlaza paleta iz skladišta. Vertikalno sortiranje kutija liftovima ili staker kranom. Viljuškari nestaju iz skladišnog prostora što umanjuje mogućnost povrede ili štete. Broj operatera se umanjuje, a njihov posao se olakšava i svodi na kontrolu. Rešenja su skalabilna i veoma su jednostavne promene hardvera i softvera.

Sistem Integrator

35 godina smo uz kompanije kao što je vaša. Znamo šta, kad, kako i koliko vam je potrebno, trudimo se da vam upravo to isporučimo. Brinemo za svaki minut, i vaš i naš. Investiramo u sopstveni proces kako bi bili efikasni, a tu efikasnost prenosimo vama. Inovativna rešenja omogućuju visoke performanse i fleksibilan rad vašeg skladišta bez zastoja. Vama preostaje samo da se bavite svojim poslom.

Sortiranje

Sistemi za sortiranje su logistički sistemi za rukovanje materijalom koji se koriste za sortiranje artikala u skladištima ili distributivnim centrima na osnovu njihovih odredišta.

 

Detalj Trasing Sistema za sortiranje u “Ciak Auto” Zagreb

Globalno, odnos između isporučenih pisama i pošiljaka/paketa iznosio je 13:1 u 2005. da bi u 2015. merio 4:1. Prognoze govore da će do 2025-e doći do 1:1 - biće isporučen isti broj pisama i paketa. To je efekat povećanja online trgovine. Otuda i tehnološka ekspanzija u oblasti intralogistike – opreme za kretanje i manipulaciju materijala i informacija unutar četiri zida. Sa jedne strane krajnji potrošači intralogističke opreme vode prirodnu trku i daju značajna sredstva za modernizaciju i povećanje kapaciteta, sa druge strane proizvođači opreme odgovaraju neprekidnim poboljšanjima i optimizacijama, ali i potpuno novim tehnologijama, konceptima i proizvodima.

Zahvaljujući partnerskim odnosima sa izuzetno značajnim kompanijama na polju Intralogistike, Trasing ima pristup novim tehnologijama i proizvodima odmah i dosta pre tržišta kojima se obraćamo, kroz direktno informisanje i edukaciju, kao i dostupnost proizvoda i usluga.

Na taj način, uz sopstveni dizajn i produkciju rešenja, Trasing vrši izuzetan transfer niza tehnologija a kroz njih i transfere novih tehnoloških znanja. Saznajte više u našem Marketingu petar@trasing.co.rs

 

Parametri sortiranja zavise od vrste preduzeća ili aplikacije u lancu snabdevanja. Na primer, sorter odlaznih pošiljaka za poštanske ili kurirske kompanije često sortira prema rutama ili poštanskom broju kako bi prikupio sve artikle za jednog vozača. Međutim, maloprodajne kompanije sortiraju artikle po prodavnici ili nekom drugom parametru. Koji god da je zahtev procesa u pitanju, Trasing poseduje i tehnologije i postupke kastomizacije kroz koje se sistem u potpunosti prilagođava vašim potrebama.

Naša istorija u isporuci sistema za sortiranje obuhvata kupce iz širokog spektra industrija, uključujući maloprodaju, farmaciju i automobilsku industriju. U doba e-trgovine, Trasing nastavlja da pruža optimalna rešenja za rukovanje materijalom koja obezbeđuju brzu isporuku proizvoda potrošačima.

 


Detalj Trasing Sistema za sortiranje u brzoj pošti

PROIZVODNJA I
DISTRIBUCIJA Sistemi za sortiranje

Trasing nudi dve osnovne tehnologije za sortiranje, koje brzinu i tačnost podižu na viši nivo: modele sa kliznim guračima (sliding shoe) i cross belt sortere, dimenzionisane prema potrebama procesa. Naši sistemi podržavaju kako male, raznovrsne isporuke u širokom sektoru distribucije, tako i procese izražene dinamike i visokih kapaciteta.

Pored ova dva osnovna tipa sortera, TRASING nudi i rešenja za sortiranje manjih kapaciteta, pri čemu se tehnologija sortiranja određuje prema zahtevima procesa. To su sistemi koje nazivamo Trasing S.8000. Pričitajte više o tome.

 

Detalj Trasing Sistema za Sortiranje u brzoj pošti;

CROSS BELT SORTERI

Sorteri s poprečnim trakastim transporterima rade velikom brzinom a koriste se za sortiranje paketa, odeće i malih predmeta koje je teško sortirati, poput krhkih predmeta ili predmeta sa visokim trenjem. Prednosti uključuju: mali zahtevi za prostorom na mestu preusmeravanja, i stope sortiranja veće od 500 komada u minuti.

Trasing ima snažnu istoriju instaliranja sortera sa unakrsnim trakama, u mnogim industrijama. Dozvolite nam da vam pomognemo u postizanju novih nivoa automatizovane tačnosti sortiranja.

Zanimiljivost:

Kako funkcioniše KROS BELT SORTER?

Glavna komponenta SORTERA, poznata kao nosač, sastoji se od niza kolica koja su zapravo male dvosmerne transportne trake. Konfiguracija SORTERA sa poprečnim trakama može biti ili u pravoj liniji ili u petlji, a ti sorteri mogu obraditi od 60 do 500 komada u minuti. Horizontalno pražnjenje proizvoda se dešava pod uglom od 90 stepeni prema nosaču, što obezbeđuje veoma veliku gustinu lokacija za preusmeravanje. Aktuelne generacije sortera sa unakrsnim trakama koriste tehnologiju linearnih indukcionih motora, što rezultira jednostavnijim dizajnom i manjim mehaničkim habanjem.

Prednosti KROS BELT sortera

Ovo sortiranje pruža ključne prednosti u produktivnosti Sistema, kao što su; velika propusnost širokog asortimana proizvoda, fleksibilna integracija u postojeće rasporede, niski operativni troškovi, jednostavna mehanička konstrukcija i veća gustina lokacija za sortiranje koje obezbeđuju brzo, nežno i bezbedno sortiranje.

 


Još neke prednosti TRASING S8 Cross Belt Sortera

 

KROS BELT SORTERI prema industriji

Koriste se u poštanskim, zabavnim i odevnim aplikacijama zbog velike brzine i sposobnosti sortiranja vrlo širokog spektra malih predmeta.

  • Brze Pošte
  • Obične Pošte
  • Zdravlje i lepota
  • Zabava
  • Elektronika
  • Maloprodaja
  • Odeća i obuća
  • E trgovina

 

KROS BELT SORTERI koriste se za brzo sortiranje malih predmeta kao što su:

TRASING S8 SLAJDING ŠU
SORTER (sliding shoe)

 

 

Povećajte produktivnost pomoću brzog transportera za sortiranje

 

 

Sposoban za brzinu protoka koja doseže 18.000 kutija na sat i brzinu do 200,metara u minuti, ovaj sistem za sortiranje preusmerava male ili velike proizvode dok radi glatko i tiho. Povećajte produktivnost kroz minimalne zastoje sa lamelama (koje čine površinu sortera po kojoj se kreću predmeti za sortiranje) koje se menjaju lako i brzo. Površina letvice je od UHMV materijala koji se lako čisti.

 

Prednosti TRASING S8 SLAJDING ŠU sortera

Na našem tržištu (Srbija i Region) “Sliding Shoe” Sistemi se obično koriste u sistemima za sortiranje kartonskih kutija pri velikim brzinama. Nazvani po kliznim „pakovima“ koji skreću teret sa glavnog sortera (transportera za sortiranje), obično niz transportne trake ili žlebove (chutes), ovi sistemi za automatsko sortiranje su najbrži u svojoj klasi. Standardno vreme isporuke Sistema ovog tipa kroz projektno delovanje iznosi 16-20 nedelja.

 


Detalj SLAJDING ŠU sortera koji je instaliran u Brzoj Pošti u Beogradu

* * * * * * * * * * * * *

“Kontrola čini kompleks jednostavnim, haos predvidljivim, a varijable tačnim. A to je osnovni princip Trasing intralogističkih rešenja”
– Petar Gligorijević, Trasing VP

Dizajniramo i razvijamo automatizovana intralogistička rešenja, koja upravljaju robom od prijema (iz proizvodnje ili od dobavljača), transporta, automatizovanog skladištenja i preuzimanja porudžbina, do otpreme.

S.8000 TRASING SISTEMI ZA SORTIRANJE


S.8000 je sistem za sortiranje koji najčešće isporučujemo na našem tržištu
S.8000 nema jedinstvenu specifikaciju obzirom da je prema zahtevu klijenata: promenljivih dimenzija, otiska, i kapaciteta, promenljivih tehnologija sortiranja te različitih materijala konstrukcije.
 

To znači da je S.8000 poptuno prilagođen vašim potrebama.

 

Kontaktirajte naše stručnjake za tehnologije sortiranja DANAS I uverićete se da smo najbrži na svetu. A da smo najbolji, to već znate.

Kontaktirajte nas