Pošaljite e-mail,
mi ćemo vas kontaktirati istog dana: customer.service@trasing.co.rs

Za sva pitanja na raspolaganju vam stoji administrator akcije "2 godine garancije" G-đa Katarina Mišković
Tel. 069 1622 116
Email: katarina@trasing.co.rs

Sortiranje

Automatski sistemi sortiranja raspodeliće do 12.000 kom/h na željeni broj unapred odredjenih destinacija. Broj operatera se umanjuje, a greške koje se javljaju kod ručnog rada više ne postoje. Omogućuje se sledljivost procesa u realnom vremenu, kontrola svih parametara sistema, a to dramatično uvećava efikasnost distributivnog centra.

Transport

Kao i mnoge druge pametne stvari tako su danas i konvejeri postali pametni. Potrosnja el.energije je svedena na minimun, delom zbog efikasnih motora, delom zbog optimalne kontrole rada. Performanse su poboljšane, a brzine mogu biti do 2,5 met/sec. Nema više potrebe za operaterima, sistemi sami komuniciraju i odredjuju optimalnu rutu.

Skladištenje - ASRS

Automatski sistemi ulaza i izlaza paleta iz skladišta. Vertikalno sortiranje kutija liftovima ili staker kranom. Viljuškari nestaju iz skladišnog prostora što umanjuje mogućnost povrede ili štete. Broj operatera se umanjuje, a njihov posao se olakšava i svodi na kontrolu. Rešenja su skalabilna i veoma su jednostavne promene hardvera i softvera.

Sistem Integrator

35 godina smo uz kompanije kao što je vaša. Znamo šta, kad, kako i koliko vam je potrebno, trudimo se da vam upravo to isporučimo. Brinemo za svaki minut, i vaš i naš. Investiramo u sopstveni proces kako bi bili efikasni, a tu efikasnost prenosimo vama. Inovativna rešenja omogućuju visoke performanse i fleksibilan rad vašeg skladišta bez zastoja. Vama preostaje samo da se bavite svojim poslom.

Kontaktirajte nas