O nama

Delatnost, istorija i tradicija duga više od 30 godina

  • Konsalting i održavanje
  • Projektovanje i proizvodnja
  • Postprodaja, održavanje i delovi
  • Montaža i puštanje u rad, integracija u sistem

Delatnost, Istorija i Tradicija

Više od 30 godina mi se bavimo mašinskim i elektro inženjerskim poslovima, projektujemo i proizvodimo.

Specijalizovali smo se u oblasti rukovanja materijalima, sistemima za unutrašnji transport i automatizaciju najpre u prehrambenoj, logističkoj i industriji pića ali i mnogim drugim segmentima proizvodnih i distributivnih procesa.

Mi brižljivo stvaramo i održavamo našu mrežu kvalitetnih saradnika, i na strani investitora i na strani dobavljača.

Mi smo posvećena grupa koju čini 20ak inženjera, menadžera i tehničara, fokusiranih na kreiranje i stvaranje najmodernijih transportera i transportnih sistema.

1984

Firma Trasing osnovana je 1984. godine. Osnovna delatnost firme je bila remont komponenata za mobilne mašine i industrijska postrojenja. Tokom prvih godina poslovanja počela je proizvodnja komponenata hidraulike i transmisija, pre svega za građevinsku i rudarsku mehanizaciju: utovarivače, bagere, buldozere, dampere i druge mašine…

1995

Godine 1995. firma ulazi u oblast unutrašnjeg transporta materijala i polako osvaja proizvodnju pojedinih tipova Transportera. U narednim godinama Trasing se specijalizuje za rešavanje problema transporta materijala i razvija se u skladu sa tim: osnivanje projektnog biroa, izgradnja pogona za proizvodnju transportne opreme i pogona za montažu i testiranje transportera, uspostavljanje kontakta sa vodećim svetskim proizvođačima komponenata…

2000

Ulazak u novi milenijum Trasing dočekuje kao prva firma u jugoistočnoj Evropi koja je u potpunosti osvojila proizvodnju sofisticiranih transportera i kompletno automatskih transportnih sistema za linije visokih kapaciteta.

2017

Danas je Trasing lider na tržištu u oblasti unutrašnjeg transporta materijala. Punih 35 godina tradicije i iskustva, uz stalno razvijanje tehničkih i tehnoloških mogućnosti, doprinelo je da se danas klijentima nudi kompletna usluga. Trasing je lider na tržištu kako po proizvodima tako i servisu i uslugama, tesnoj i otvorenoj saradnji sa kupcima.

Kontaktirajte nas